Jak se vyrábí přírodní kosmetika z kozího kolostra

Kosmetika z kozího kolostra má přírodní složení a působí blahodárně na naši pleť i pokožku. Pojďte se podívat, jak kosmetiku vyrábíme. 


Přírodní kosmetika s přídavkem 100% kozího kolostra

Naše kozí kolostrum obsahuje více jak 130 aktivních látek, je 100% přírodní a podle recenzí našich zákazníků pozitivně účinkuje na imunitu. Když kozí kolostrum tak perfektně působí na naše tělo, proč jeho benefity nevyužít i pro naši pleť a pokožku?

Proto kromě výroby kozího kolostra věnujeme energii také do výroby přírodní kosmetiky. Pojďme si naše produkty představit.

kosmetika_kolostrum1-450x300

Kosmetiku vyrábíme s přídavkem kozího kolostra.

Benefity kosmetiky z kozího kolostra 

  • Výživa: Kosmetika s kozím kolostrem obsahuje přes 130 aktivních látek, které vyživují pleť a pokožku a napomáhají regeneraci. Vaše rty skvěle vyživí náš pečující balzám na rty
  • Hydratace: Přírodní kosmetika s kozím kolostrem napomáhá hydratovat pleť a pokožku a chrání ji před vysušením
  • Regenerace: Díky obsahu imunoglobulinů a dalších aktivních látek kolostrum podporuje regeneraci poškozených buněk a zlepšuje celkový vzhled, pevnost a pružnost pokožky. Vyzkoušejte náš denní regenerační krém
  • Ochrana: Kolostrum obsahuje protizánětlivé látky, které pomáhají chránit naši pokožku před rizikovými vnějšími faktory (např. znečištění prostředí, pobyt ve městech). 
  • Podpora imunity: Pravidelné užívání kolostra podporuje náš imunitní systém a pomáhá nám lépe odolávat vnějším vlivům. To stejné platí pro kosmetiku s přídavkem kozího kolostra. Podívejte se na celou nabídku přírodní kosmetiky u nás na e-shopu. 

 

Jak vyrábíme kosmetiku z kozího kolostra

Výroba kosmetiky z kozího kolostra začíná sběrem mleziva u našich českých, slovenských a polských farmářů. Následně z mleziva ručně vyrábíme kolostrum pomocí lyofilizace. 

Právě lyofilizované kolostrum přidáváme do 100% přírodní kosmetiky. Díky tomu je přírodní kosmetika obohacené o veškeré aktivní látky – jako imunoglobuliny, cytokiny, vitamíny, biominerály, růstové faktory, interferon, laktoferin a další. 

kosmetika_kolostrum2-450x300

Balzám na rty obsahuje čisté kozí kolostrum.

Jak vybrat přírodní kosmetiku s kozím kolostrem

Pamatujte, že je důležité si vybrat kvalitní přírodní kosmetiku z kozího kolostra – která bude 100% přírodní, bez škodlivé chemie – a dodá vaší pokožce nejlepší výživu a ochranu.

Objednejte si naše omlazující pleťové sérum, regenerační krém s vůní meduňky, růže nebo bez parfemace, pečující balzám na rty nebo pečující pomádu na rty

 

Koupit