Omlazující pleťové sérum s kozím kolostrem! Nyní s unikátním 100% přírodním složením!

Každá pokožka s přibývajícím věkem ztrácí svou pružnost a dochází ke zpomalení buněčné obnovy, což vede ke vzniku vrásek především v oblastí očí, úst a mezi obočím. Největší podíl na tom, aby byla tkáň pravidelně uspořádaná, a tím pádem dodávala kůži pružnost a sjednocenost, mají látky kolagen a elastin. Tělo s přibývajícím věkem ztrácí schopnost tyto dvě látky produkovat v dostatečném množství a ve spojení s nízkou hydratací pokožky je výsledkem vznik velmi hlubokých vrásek.

 

Prevence je nejlepší cestou! 

Základním faktorem, který oddálí nebo zmírní vznik vrásek, je kvalitní péče o pokožku. Už od 25. roku věku je vhodné používat hydratační krémy či séra. Negativní vliv na kvalitu obličejové tkáně má i kouření, nadměrná konzumace alkoholu, nepřiměřené vystavování se UV záření, ale také stres, kvalita výživy a nedostatek spánku. 

S přibývajícím věkem by měla být péče o pokožku více intenzivnější a je vhodné používat krémy či séra s vyšším počtem účinných látek, které mají vliv na správnou funkci buněk tkáně, hydrataci aj. 

Z toho důvodu, že kolostrum obsahuje velké množství biologicky aktivních látek, které pomáhají organismu udržovat silný imunitní systém, se Betula.cz zaměřila i na vývoj pleťového séra s obsahem kozího kolostra a mnoha dalších účinných složek, které se významně podílejí na tom, aby si pokožka zachovala svou pružnost a sjednocenost. 

 

Kosmetika bez použití BHT 

Velmi často je hlavním konzervantem a stabilizátorem všech pleťových krémů a sér látka zvaná BHT. Jedná se o uměle syntetizovanou sloučeninu, která je toxická pro vodní organismy a v lidském těle může způsobovat alergické reakce a jiné zdravotní problémy. 

Betula.cz se zaměřila na vývoj pleťového séra bez obsahu této látky a jako hlavní stabilizátor a konzervant byl použit tocopherol, neboli vitamín E. Tímto má prvenství mezi kosmetickými přípravky s pleťovým sérem s obsahem kozího kolostra bez použití BHT!

 

Účinné látky obsažené v pleťovém séru s kozím kolostrem: 

Kozí kolostrumJe jednou z nejdůležitějších složek pleťového séra. Obsahuje v sobě přirozeně se vyskytující růstový faktor, který napomáhá k obnovení buněk obličejové tkáně (pokožky). Z toho důvodu je zkrácena doba náhrady mezi odumřelými buňkami tkáně a tvorbou nových. Laktoferin, je další významnou složkou, která se v kolostru vyskytuje a má za úkol inhibovat nežádoucí mikroby, kteří se vyskytují na povrchu pokožky. 

Kyselina hyaluronová

Taktéž přezdívaná jako elixír mládí. Tato látka se v lidském organismu vyskytuje přirozeně, ale s přibývajícím věkem jí ubývá. Její unikátní schopnost tkví v umění na sebe vázat velké množství vody v mezibuněčných prostorech, čímž je vyplní a kůže se tak nadzvedne a vypne. 

Tocopherol

Vitamin E se řadí mezi vitamíny rozpustné v tucích a je znám jako velmi důležitý antioxidant, který chrání buňky před oxidačním stresem a volnými radikály. Z toho důvodu napomáhá oddalovat stárnutí (pigmentové skvrny, ztráta pevnosti a pružnosti). 

Lonicera Japonica Flower

Neboli Zimolez japonský obsahuje třísloviny, saponiny, minerály a flavonoidy. Jeho hlavní výsadou v kosmetických přípravcích jsou antibakteriální účinky.  

Boswellia Serrata Gum

Také znám jako Kadidlovník pilovitý. Z tohoto keře se odebírá pryskyřice, která obsahuje velké množství monoterpenů, diterpenů, až 65% boswellových kyselin, silice aj. Boswellie se aktivně podílí na zlepšení pružnosti pokožky a chrání ji před vlivy vnějšího prostředí. Taktéž zpomaluje její stárnutí a podporuje hojení jizev, ran a snižuje produkci kožního mazu. 

Účinky pleťového séra s kozím kolostrem 

  • Hydratace pokožky: o správnou hydrataci pokožky se v séru Betula.cz starají především tyto složky: Boswellie, mléčné peptidy, kyselina hyaluronová a panthenol. 
  • Protivrásková péče: je zajištěna přítomností látek, které fungují jako antioxidanty a látek s účinkem na obnovu rovnováhy v ochranné bariéře pokožky a epidermální mezibuněčné hmotě.
  • Zklidňující působení: zde má velký význam obsah kozího kolostra a avokádového oleje (Persea Gratissima Oil) 

 

Pleťové sérum s kozím kolostrem Betula.cz pokožku vyhladí, sjednotí a dodá tolik potřebnou hydrataci. Díky využití tocopherolu namísto BHT se jedná o čistý produkt s obsahem přírodních látek.