Jak kozí kolostrum Betula pomáhá k úspěchu

Cesta na vrchol je složitá. Chcete-li se stát nejlepším ve své disciplíně, často svému snu musíte obětovat vše. Proto potřebujete partnery, kteří vás podpoří a pomohou, zatímco vy se soustředíte na svůj výkon. Kozí kolostrum Betula je přesně takovým partnerem mistra světa, nejlepšího basketbalisty v Česku a olympijského vítěze. 

Inspirujte se příběhy třech sportovců, kteří za sebou mají sezónů snů. 

Jiří Prskavec 

Olympijský vítěz, to je titul, kterým se může pyšnit jen hrstka sportovců. Ještě před zlatem na olympijských hrách v Tokiu získal Jiří Prskavec bronzovou medaili na olympiádě v brazilském Riu v roce 2016. A právě v Riu se začal psát společný příběh Jirky a kozího kolostra Betula. 

Jak sám řekl v pořadu Všechno, co mám ráda, kozí kolostrum Betula mu do Ria přibalil rodinný kamarád. Jirkova reakce? “Tak to ani nevyndám.” Nicméně klimatizace v autobusech způsobila, že pět dní před životním závodem musel Jirka navíc zápasit se silným nachlazením. Proto odložil předsudky stranou, vyzkoušel naše kozí kolostrum a zbytek je historie… nebo spíše olympijská medaile. 

Od té doby kozí kolostrum Betula provází Jirku na všech závodech, včetně zlatého tokijského, a je součástí jeho pravidelné rutiny v péči o imunitu. 

Adam Číž 

Kapitán BC GEOSAN Kolín Adam Číž dotáhl v sezóně 2020/2021 svůj klub k historickému třetímu místu v dlouhodobé části a následně i k bronzu v playoff Národní basketbalové ligy. Svými stabilně špičkovými výkony si vysloužil prestižní ocenění MVP pro nejužitečnějšího hráče celé ligy. 

Basketbalová sezóna je náročná a imunitní systém hráčů je tak pod velkým tlakem. “Hlavně přes zimu jsem býval často nemocný, proto jsem zkoušel různé přípravky na imunitu, ale zabralo až kozí kolostrum Betula,” říká Adam. V průběhu sezóny se tak mohl plně soustředit na trénink a výkony v zápasech, protože věděl, že i díky kozímu kolostru Betula jeho tělo zvládne velkou zátěž. 

Výsledek? Trofej pro nejlepšího hráče sezóny. 

foto-v-clanku_compressed

Václav Chaloupka 

Na kozí kolostrum od Betuly nedám dopustit. Stalo se mým parťákem v mojí kariéře. Věřím mu a vím, že mě podrží, když tělo zažívá velký nápor a je náchylnější k onemocnění. Účinky jsem poznal hned při prvním užití a od té doby mě nezklamalo.” 

Takto svůj vztah s Betulou v jednom z našich dřívějších blogů shrnul mladý český kanoista Václav Chaloupka. Vašek má za sebou nejlepší sezónu kariéry, kterou završil vítězstvím na mistrovství světa ve vodním slalomu. Stal se tak prvním zlatým českým kanoistou od roku 1977! 

Kozí kolostrum Betula je Vaškovou “tajnou zbraní”, která ho doprovází po závodech na celém světě. Jedním z nich bude v roce 2024 také olympiáda v Paříží a my věříme, že Vašek se stane druhým olympijským vítězem ve stáji Betula.


Kozí kolostrum Betula pomáhá k úspěchu! Jeho pravidelné užívání je však velmi prospěšné pro všechny z nás. Ať už se proháníte v divokých peřejích, nebo se jen občas zajdete proběhnout, kozí kolostrum Betula může být i vaším partnerem na cestě za silnou imunitou.