Karolína Špicarová: Díky zdraví se už můžu měřit se staršími

Kolostrum Betula s hrdostí podporuje mladé a nadějné sportovce. Jednou z nich je i dvanáctiletá Karolína Špicarová, která se už nyní  může pochlubit úspěchy na lyžích, na kole i v biatlonu. S Karolínou jsme si povídali o motivaci ke sportu i vlivu kolostra Betula na její výkon.

“Ke kozímu kolostru mne dovedly kladné reference naší elitní lyžařky K .Smutné. Sama už za svoji krátkou ale úspěšnou kariéru vím, že zlatou nit může přetrhnout jakákoliv nemoc. Mne bohužel na jednu sezónu vyřadila lehčí forma mononukleózy, ale na druhou stranu to byl impuls k tomu, zajímat se ještě více o podporu imunity, která je důležitá pro každého a pro mě jako dospívající především.”

To, kam vás přiblíží talent, odhodlání a tvrdý tréning může jedna delší nemoc smazat a poslat vás zpět na pomyslnou startovní čáru. A to je pro mladé sportovce náročné po fyzické i psychické stránce. Proto je stěžejní soustředit se nejen na sestavení doplňků stravy, ale i jejich složení a kvalitu. 

Sport je o výkonu ale i o hlavě a radosti z něj.

“Vyzkoušeli jsme postupně produkty různých firem na různé bázi, ale perfektní zkušenosti máme až s kozím kolostrem Betula a spoluprací s Mudr. R. Cogalem se dále zdokonalujeme. Sport je totiž o výkonu, ale i o hlavě a radosti z něj.”

Mentální a fyzické zdraví jdou ruku v ruce. Není proto divu, že Kolostrum prokazatelně zlepšuje také celkovou vyrovnanost a naladění jeho konzumentů. Živinami posílené tělo bude samo o sobě přispívat k lepšímu stavu mysli a ta, podpořená dalšími potřebnými látkami, bude pohánět tělo k větší aktivitě. 

“Trenéři a já sama cítíme velký potenciál, sport mě baví a chci v něm něco dokázat. Tak jako pravidelný trénink a odpočinek, dobrá strava, je i kolostrum od Betuly můj každodenní rituál – ráno na lačno. Teď už zase vyhrávám na lyžích i na kole a v biatlonu. Můžu se měřit i se staršími a to i proto, že nebývám nemocná. Momentálně se těším na olympiádu – zatím tu mládežnickou.” 🙂  

Slunce ve tváři, vítr v zádech a Betula v záložní kapse. Karolíně, o které v budoucnu určitě ještě uslyšíme, přejeme mnoho úspěchů a udržení bojovného ducha!

karolina