Kozí kolostrum Betula nyní i ve formě pro děti!

Od roku 2010 se naše firma Betula věnuje zpracování kozího kolostra. Během devíti let jsme pracovali na tom, abychom v mlezivu zachovali co nejvíce účinných látek a nabídli vám tak co nejlepší produkt. Z toho důvodu jej NEPASTERUJEMELYOFILIZUJEME (sušíme mrazem), MIXUJEME mlezivo z různých regionů české a slovenské republiky a především jej vykupujeme od farmářů, kteří své kozy PASOU. 

Díky tomu, že se snažíme kolostrum dělat “trochu jinak”, jsme si získali základnu zákazníků, kteří se k nám vracejí a jsou s naším produktem spokojení. Velkou část z nich tvoří maminky s dětmi v předškolním a školním věku. Děti v tomto věku bývají nejnáchylnější na různá onemocnění, která se přenášejí z dítěte na dítě ve školkách a školách. Poslední rok se nám množily otázky, jak podávat kolostrum, které je klasicky baleno v tobolkách z celulózy i menším dětem, které nejsou schopny tak velké tobolky polknout. Řešením bylo tobolku rozpůlit a obsah vysypat na lžičku a v takovéto formě podat. Ovšem ne všem dětem je chuť kozího kolostra příjemná a odmítaly jej. Lámali jsme si dlouho hlavu s tím, jak maminkám usnadnit práci při podávání kolostra mladším dětem.

Detske_kol_dlaň-450x300Detske_kol_porovnani_hrášek-299x300

 

Po delší době vývoje a testování nyní přinášíme novinku DĚTSKÉ KOZÍ KOLOSTRUM. Toto balení určeno dětem je složením a kvalitou kolostra stejné jako klasické balení kozího kolostra. Hlavním rozdílem je velikost tobolek, které jsme zmenšili tak, aby ani pro menší děti nebyl problém je polknout. Abychom zachovali i obsah kolostra v balení, zdvojnásobili jsme počet tobolek z 60 na 120. Dětské balení je provázeno i obrázky kozy Betulky, která se na obalech kolostra bude vždy věnovat jinému sportu či zálibě, dle ročních období. Děti se tak mohou Betulkou inspirovat a cítit se jako praví sportovci. Každodenním užíváním kolostra se budou cítit chráněny i při delších pobytech venku nejen v chladném počasí. 

Při koupi dárkového balení je možno získat i plyšovou kozu Betulku, která může být dítěti kamarádkou a pomocnicí při užívání kolostra.

Detske_kol_všechny-299x300

Tip: Kolostrum Betula je vhodné užívat i v prvních jarních dnech jako prevenci proti alergiím! V létě pak při přechodu z klimatizovaného prostředí do vysokých venkovních teplot, což má často za následek nepříjemné onemocnění.