Nadělte vašim blízkým pod stromeček zdraví

Chcete podpořit zdraví své rodiny a blízkých? Máme tip na skvělý dárek – kozí kolostrum Betula na podporu imunity.

 

Nadělte vašim blízkým pod stromeček zdraví

 

Blíží se Vánoce! Svátky, kdy se s láskou obdarováváme a vyjadřujeme svou vděčnost a péči blízkým lidem kolem nás. Že ještě nemáte nakoupeno? Letošní betulí gift guide vám s tím pomůže. Řídili jsme se jednoduchou radou: To nejcennější, co můžete pod stromeček nadělit, je zdraví. Darujte kozí kolostrum na podporu imunity v dárkovém balení, které ocení děti, maminky i prarodiče. 

deti male na výšku zmenšeno 

Zdraví: ten nejcennější dárek

Svetry, ponožky, šampony, ale i spousta zbytečností, které po Vánocích skončí zastrčené v nejtemnějších útrobách skříně – znáte to taky? A co každý rok vymýšlet pro tatínka, který „už všechno má“ nebo pro prarodiče, kteří „přece nic nepotřebují“? Na to máme jednoduchý tip: kozí kolostrum! Není totiž nic cennějšího než zdraví, souhlasíte?

Sáhněte letos po dárku, kterým svým blízkým ukážete, že vám na nich záleží. Kolostrum je první mateřské mléko, které je přímo nadupané imunoglobuliny – látkami, které zajišťují obranyschopnost organismu. Kromě toho obsahuje přibližně dalších 130 bioaktivních látek. Novorozencům proto poskytuje neocenitelné živiny a látky nezbytné pro vývoj silného a odolného imunitního systému.

Pro koho je kolostrum vhodným dárkem?

Kolostrum je prospěšné nejen pro novorozence, ale také pro děti i dospěláky. Je totiž mimořádným posilovačem imunity, podporuje správnou funkci trávicího systému, pomáhá urychlovat hojení a podporuje celkovou vitalitu. Kolostrum proto můžete darovat úplně všem: dětem, maminkám, tatínkům i babičkám a dědečkům. Koho pod stromečkem potěší?

  1. Mladé ženy a maminky: Ženám v těhotenství může kolostrum pomoci podpořit imunitu i celkové zdraví. Prospěšné pak bude nejen pro maminky, ale také pro novorozence.
  2. Dospělí i děti s oslabenou imunitou: Pro ty, kteří jsou náchylní k častým nachlazením, může být kolostrum cenným dárkem pro posílení jejich obranyschopnosti.
  3. Osoby se zažívacími problémy: Kolostrum obsahuje probiotika a imunoglobuliny podporující zdraví trávicího systému.
  4. Aktivní jedinci a sportovci: Sportovcům a vyznavačům aktivního životního stylu může kolostrum nabídnout podporu regenerace a zlepšení výkonnosti.
  5. Starší lidé: Kolostrum je prospěšné pro posílení imunity a podporu celkového zdraví seniorů.

Tipy na zdravou vánoční nadílku

Letos jsme pro vás sestavili dárkové balíčky, ze kterých se bude pod stromečkem radovat každý. S našimi dárečky na míru navíc ušetříte – jak svou peněženku, tak starosti s balením.

Z čeho můžete vybírat?

  • Dárkové balení PRO CELOU RODINU: Tenhle dárek si užijí všichni! Kolostrum pro děti i dospělé a k tomu šetrný regenerační krém, který v zimě přijde vhod.
  • Dárkové balení DĚTSKÁ IMUNITA: Balíček plný zdraví pro ty nejmenší. Součástí balení je i oblíbený plyšák Betulka. 
  • Dárkové balení ZDRAVÁ MIKROFLORA: Všichni víme, že zdraví začíná ve střevech. Hýčkejte svým mikrobiom s touto speciálně sestavenou sadou.
  • Dárkové balení SVĚŽÍ POKOŽKA: Krémy s kozím kolostrem podporují hydrataci a regeneraci pokožky. Jsou proto ideální pro pokožku namáhanou nevlídným zimním počasím.
  • Dárkové balení LETNÍ ROMANCE: Udělejte si léto i uprostřed zimy. Kozí kolostrum na podporu imunity, regenerační krém a křupavé lyofilizované ovoce od místních pěstitelů, které chutná jako čerstvě utržené. 
  • Dárkové balení PREVENCE: Lepší být připraven, nežli překvapen! Nakopněte svou imunitu kozím kolostrem a lipozomálním vitamínem C. 

mala krabice na siroko zmenšená

A pokud si nejste jistí, který balíček bude pro vaše blízké ten nejvhodnější, můžete vždycky sáhnout po dárkových poukazech.

Proč darovat kolostrum Betula?

 

Kolostrum Betula je:

✔  100% kozí kolostrum s prokazatelným původem,

✔  sušené mrazem,

✔  kontrolováno v laboratořích.

 

Naše kolostrum pochází z z kozích farem, na kterých je o zvířata královsky postaráno. Právě zdravá a spokojená zvířata, která žijí přirozeně, totiž vylučují první mléko bohatější na účinné látky. Kolostrum zpracováváme lyofilizací – díky sušení mrazem se kolostrum nemusí pasterizovat, a tak neztrácí nic ze své síly. Každá kapsle navíc kombinuje kolostrum z několika farem, aby byl obsah cenných látek co nejrozmanitější. 

 

Tak už víte, co u vás bude Ježíšek letos nadělovat? Ať už pod stromečkem najdete cokoliv, nezapomínejte, že Vánoce jsou především svátky klidu a pohody a nejlepší způsob, jak je můžeme strávit, je ve společnosti našich blízkých. Tak šťastné a veselé!